GAM3R Creative Commons License 2012.08.02 0 0 3730

Te kevered a szezont a fazonnal, de valami félelmetes, hogy mennyire. Az már kiderült, hogy számodra tök mindegy, hogy a honfitársad mit ér. Nem tartom magamat annak a nagy magyarnak, és amint tehetem lépek ebből az országból, de mégis ott ordibálok olyan magyar versenyénél is, akiről soha a büdös életben nem hallottam, de még csak a sportot sem nagyon láttam. Ja, hogy a 100 gyorson az ég világon senki nem érdekelt? Bocsáss már meg, nem vagyok az a nagy úszórajongó, még a vb-ket szoktam nézegetni, azon kívül max eredményeket. Amilyen sportok viszont érdekelnek arról általában meg van a véleményem, még, ha nem is feltétlenül az Index fórumain. Tehát mielőtt mindenképpen téves következtetésre akarsz kilyukadni, előbb győzödj meg arról, hogy nekem mi a véleményem a sportról, stb. Bár, ha figyelmesebb lennél, akkor felfogtad volna. Magyarokon kívül ott drukkolok másnak, amelyik sportág érdekel. Ahol nem, ott aztán úszhat, vagy futhat, vagy lovagolhat egyszerre 28 olimpiai bajnok is, nagy ívben teszek rá, még, ha arról a versenyről évekig beszélnek. Nekem az számított, hogy a honfitársam egy olyan tettet hajtott végre, amilyet nem mindennap láthatok. Ha téged ez a siker egyáltalán nem hat meg az nem baj, viszont szerintem ne terjeszd, mert elég hülyén állítod be magad.

Előzmény: Törölt nick (3715)