Ratesz Creative Commons License 2012.08.02 0 0 3683

Jogos a kérdés, megpróbálok még nem nagyon mélyen belegondolni és használni, amíg elmegy. :) De félretéve a tréfát, elég jól túl tudom tenni magamat az eladásokon, mert mindig az jár a fejemben, hogy majd lesz helyette másik. Persze jelen esetben ez elég durván fog hangzani, mert a nagy kedvenc elmegy, februárban kinyomom az összes megtakarított pénzemet és megpróbálok majd spórolni egy 4T olcsó robogóra, vagy valami mopedre, esetleg old/youngtimer motorra, kerettől függően. Mostanában a régi klasszikusok-cafe racerek vonzzanak, vettem is még tavasszal egy XS360-at, hogy a Daytonát eladva ezt használjam, de addig tartott a nagy lendület, amíg tavasszal ki nem hoztam a Daytonát és már nem nagyon akartam eladni... Viszont ha most nem adom el, valszeg tavaszig már nem lesz sok esély. Ráadásul most láttam meg, hogy a csonticarnal van egy 2001-es 7kilóért olyan, mint az enyém. Ugyan az enyém 2003-as és az teljesen át van fényezve, ráadásul a 2004-05-ös matricázással, tehát totál nem gyári, de én valóban el akarom adni, szóval le kell vinnem az árat, nincs kecmec. :( Szerettem volna 750e-ben eladni, de meghirdetem a leges-legaljában...

http://www.hasznaltauto.hu/motor/triumph/triumph_daytona_955i-6027034

Előzmény: gfnhgfh (3676)