Basszus, te pók!
Hát nem ti művelitek ezt iparszerű mértekeben már húsz éve? Pontosan ezt teszitek egyfolytában.... mondom, legutóbb a parlamentben volt képes egyik prominens ( nem is akárki) ehhez az eszközhöz folyamodni Schiffer nagypapájával kapcsolatban ( aki tetejében mégcsak nem is volt komcsi, a szó ismert értelmében) ... ezzel akarta volna Schiffer kritikáját érvek nélkül lesöpörni.
Miről beszélünk? Én rugdosok? Nem rugdosok, csak bemutattam, mit érezhetett Schiffer egy ilyen pofoncsapás után..... ő mit vétett? Az, hogy Orbnt merte kritizálni? - nem árt ezt megtapasztalni, hogy hátha legalább némely okosabbak elgondolkodjanak azon, merre hány óra.
Azt nem értem, hogy én miért rugdosok, a 20 éve ezt művelőknek miért szabad, sőt kívánatos. Miért gondolod, hogy az amit neked szabad, azt más miért nem teheti meg?
Értsd meg, hogy egyszer elszakad a cérna ... és te is visszakapod a pofonokat, de akkor ne sírjál, mert te hívtad elő a viselkedéseddel.
Ez csak egy kis pedagógiai szemléltető.
Mellesleg pedig egyiket sem tartom helyesnek. Mi, akik most élünk, a történelmet legfeljebb tanulságként kéne használnunk, csak ezért és csakis ezért kell reális történelemszemléletet kialakítani ... nem meséket, és nem legendákat. Erre való a szembenézés is. Csak erre.