embersanyi Creative Commons License 2012.07.28 0 0 4958

üdv! A mai nap folyamán jöttünk haza érdről szeretett 607esünk-el,és menet közben egész egszerüen csak megállt többször is egymás után! minden előjel nélkül! Aztán ercsi után többször leállt 15méterenkén kb! Ekkor ujraindítás utánn leesik a fordulat alapjárat ingadozik és fullad a kocsi majd leáll egyfolytában! Üzemanyagra gyanakodtam de felnyitottam a motorháztetőt és sípoló hangot hallottam,kiderült hogy a folytó/pillangó szelep sípol. Ezt úgy derítettem fel,hogy lehúztam róla a csatlakozót és akkor nem sípolt! Visszadugva megint sípolt! Persze eközben semmi hibakód, utánnaészrevettem hogy tűz forró a szelep lehűtöttem (lelocsoltam vízzel) és láss csodát tökéletesen működött utánna minden! Valamitől túlmelegedett, csak nemtom mitől és hogyan???????? Vízhőfok normál volt végig, de ehhez nem sok köze van gondolom. Mitől melegedhetett fel és mit tudnék ellene tenni esetleg?? mindíg legyen nálam víz?:D Esetleg valami ötlet tapasztalat segítség jöhetne;D

Sok pénztől megszabadított már!! nemszeretnék új pillangószeepet venni! de persze ha nincs más út........:(