tea0002 Creative Commons License 2012.07.26 0 0 5291

igen, pontosan igy van!!! annyi de annyi sztoryt tudnek meselni magyarokkal valo talalkozasomrol, mindig ugyanaz.....

nem tartunk ossze!!! igen, mert irigyek vagyunk ha a masiknak szebb van vagy jobb van, nem tudunk csak orulni mas boldogsaganak.

szurja a szemunket ha mas tobbet keres, es lenezzuk azt aki kevesebbet, lenezzuk az otthoniakat, meg ha magyar szot hallunk inkabb nem beszelunk magyarul nehogy a masik magyar rajojjon hogy itt all egy honfitars egy meterre tole, mindig nagyobbat akarunk mondani a masiknal!

soha nem kertem segitseget magyartol itt, csak siman ajanlottak mindent az elejen akikkel talalkoztam (majd en elintezem neked, ne aggodj...blabla) pedig en nem is kertem, csak mondtam hogy most jottem nem reg se szallasom se munkam...de a 2-3 ilyen eset utan rajottem hogy ezekbol az igeretekbol semmi nem lesz! mindent egyedul inteztem el, albi, melo, betegkartya, bankartya.....es nagyon bonyolult a rendszer, ha egyedul kell mindenre rajonni! de ha valaki (magyar) aki uj azt mondana nekem hogy segitsek neki alberletet keresni vagy akarmi vagy garanciat az albihoz vagy barmit, nem tudom hogy miert ne segithetnek!

egyszer ezt olvastam valahol '' kulfoldi magyarnal nincs rosszabb''

sajnos

pedig amennyit szenvedett a nepunk masok miatt, pont ezert kellene annyira osszetartani!!!

Előzmény: Rufella (5280)