Juditclara Creative Commons License 2012.07.25 0 0 5265

hehe... én is, és nem is nagyon ismerek embert a környezetemben, aki ne ugyan így lenne ezzel. oszt még is ránk akarták (talán még ma is akarják) erőltetni.

az éttermes verzitól meg egyenesen a hideg rázott, ráz! okéééés, értem én, hogy ez is egyfajta munka féle akar(t), lenni, meg szórakoztatás féle (már akinek) de emlékszem, amikor úgy választottunk éttermet, hogy ahol ilyen muzsika szólt, oda alapból be se mentünk. pedig lehet, hogy a kaja közel s távol a legjobb volt :-) 

aztán egy este csak beleszaladtunk, mert a zenészek utánunk érkeztek (vagy inkább csak szünetet  tartottak épp, nem tudom) és mikor rázendítettek a társaságunkból egy sárc, (nevezzük D.-nek) odaintette az asztalhoz a hegedűst, és megkérdezte, kb. mennyit muzsikálnak össze egy este? emberünk hosszas unszolásra súgott egy barátságosnak tűnő összeget, D. a mellényébe dugta a bankókat és azt mondta, hogy : Na, barátom, akkor ma estére ennyi volt, mehettek is haza. :-))) vagy maradjatok ha akartok, de amíg mi itt vagyunk nem húzzátok!!!

azok meg értetlenkedve, csodálkozva de eloldalogtak.

ennek ellenére, azért a 100 tagú cigányzenekar kvalitását el kell ismerni. én legalábbis elismerem, még ha nem is mondhatom, hogy szeretem. és talán idióta dolog :-P de amikor áprilisban Monacoban vendégszerepeltek, én azért büszke voltam. még azon is komolyan elgondolkodtam, hogy el kéne menni, meghallgatni, de úgy döntöttem, ez azért tényleg nem az én műfajom, és fizetni is vmiért amit nem szeretek...  :-DDD

Előzmény: Rufella (5260)