Mariska néni Creative Commons License 2012.07.22 0 0 294

Sziasztok, ezt hírlevélben kaptam ma, amire tavaly iratkoztam fel. Hátha érdekes valakinek rajtam kívül:

BIO SZILVA VÁSÁR SZOKOLYÁN!

Itt a szilvaszezon. Ha Te is befőzésre készülsz, a lekvárnak, befőttnek, szörpnek és aszalványnak valót termelői áron szokolyai bio szilvásunkból megvásárolhatod!

Szokolyán, Budapesttől 50 km-re a Kacár Tanya szomszédságában egy 4 hektáros, több, mint 2000 fás szilvás gazdái várják mindazokat, akik szívesen vennének termelői áron bio szilvát az idei befőzéshez a BIOKONTROLL által minősített szilvásból.

2012. JÚLIUS 22-től várhatóan 1-2 hétig vásárolható a LEPOTICA CACANSKA fajtájú szilva,
és várhatóan SZEPTEMBER első hetétől a TOP fajtájú szilva ,
SZEPTEMBER második hetétől pedig a PRESIDENT (muskotályos) fajtájú szilva.

Mindhárom fajta sárga húsú, magvaváló, lekvárnak, szörpnek, savanyúságnak, befőttnek, aszalni és fagyasztani is kiváló.

A JÚLIUSI érésű szilva ára: 200,-/kg
Kiszállítást Nagymarosra, Kismarosra, Verőcére, Vácra 220,-/kg áron vállalunk minimum 150 kg megrendelése esetén.

Ha leadta emailben megrendelését átvételi időpont egyeztetésre rövidesen jelentkezni fogunk!

A gyümölcsös a Kacár Tanya mellett van Szokolyán.
Budapest irányából Szokolyára beérve egyenesen kell menni addig, amíg az út élesen jobbra nem kanyarodik. Ott látható egy faragott tábla, ami a Kacár Tanyát mutatja, arra kell
menni, azaz balra. Át a kisvonat síneken, egyenesen a kőszórt úton.
Rövidesen kicsit jobbra távolabb látszik a gyümölcsös, balra van a Kacár
Tanya. A második lehetőségnél (fa lókarám vége után) kellene letérni a földútra, keresztül a mezőn és a gyümölcsös jobb végén lévő kapuhoz jönni.
A megrendelések csak előre egyeztetett időpontokban vehetőek át a nap bármely szakában.
Rekeszeket csak az átvételig tudjuk biztosítani.
Szeretettel várjuk megrendelésed!

Csernák István biogazda   06 30/270 7729   bioszilva@gmail.com 
Csernák Györgyi 06 30/651 6011