M.VIII Creative Commons License 2012.07.21 0 0 449

Halihó...egy nagy fekete pont a Modell&Hobby-nak. Akartam Revell feketét venni, hát, az "alliban" olyan szegényes volt a választék, hogy csak na...aztán elmentem a Lurdyba, ott meg úgy néz ki megszűnt a bolt. Egy vacak festékért meg nem fogok a városon átutazni, és ki tudja, hogy a Váci úti bolt (ha még megvan egyáltalán) rendelkezik-e Revell matt feketével. Szerencsére a Lurdyban eszembe jutott a Kék kobra, ami kinn van a Gyáli úton. Ott aztán minden színből hegyekben állt a készlet, voltak ilyen ötös csomagok is, gondolom pont a modellboltok részére. Kérdeztem az eladót, tud-e a Lurdy bolt megszűnéséről. Hát nem de amúgy mi vagyunk a M&H beszállítója. Na, ekkor borult el az agyam. Ott ülnek az alliban, kérdezem, csak ennyi a festék, őőőááá, hát igen...és sz*rnak rá, hogy te mit akarsz venni. Persze ha százezres mozdony, vagy repülő, vagy airsoft fegyver lenne, az más. Tán fel kéne emelni a telefont, és berendelni a festékkészletet, hogy azok, akik nem zarándokolnak ki a kékkobrába, a plázában is megvehessék. Még azt se mondhatják, hogy nincs a nagykerben, vagy az országban, azért üres a készlet. Úgyhogy ha modellfestékről van szó, inkább kimegyek a gyáli útra, a modelléshobbiba meg be nem teszem a lábam...