tessloff Creative Commons License 2012.07.15 0 0 5218
Nagyon nem ismerem a rendszer minden zeget-zugat, mert nem kalauzkent dolgozom.Korabban, amikor meg a peronon dolgoztam napi kapcsolatban alltam veluk, ezert ismerem a munkajuk egy reszet. Az ellenorzes rendszeressegerol: ha egy olyan vonatra szallsz fel ami 5 percenkent megall, ott sok egyeb tennivalojuk van, kevesebbet ellenoriznek. Szerintem annak ellenere, hogy csak magyar utleveled lobogtatod mivel francia allapolgarsagod is van, szerintem eleg hamar kibujik a szog a zsakbol ha utanadneznek a rendorsegi nyilvantartasban, mert gondolom az allampolgarsag igenylesekor bemutattad igy akaratlanul is tudnak rolad eleg sok mindent.

Szemely szerint egy elegge a szabalyok szerint elo ember vagyok igy sok jo bliccelos tanacsot nem tudok adni. Talan gyujts ossze egy " utazasi alapra". Ez legyen az A es B pont kozotti menetdij osszege +35e helyszini birsag, aztan bliccelj korrekten ha pedig lebuksz fizess mindenfele egyeb kibuvok keresese nelkul. Ha nem buksz le tedd felre az "alapot" a kovetkezo utra.
Előzmény: kanyarpok (5217)