tgwh3 Creative Commons License 2012.07.15 0 0 2283

Olvastam a blogot, valamin fenn is akadtam, és az ötlet bár jó, olyan ,,túlságosan felvilágosult, rózsadombi liberális réteg'' képe alakult ki előttem...

Az egyik kutya már vagy három-négy hete folyamatosan, ok nélkül nyüszít vagy ugat esténként. Nos, én hajnali fél öt körül már fent kéne hogy legyek... nem vagyok egy állatkínzó, de Istenemre mondom, én lecsapom, nem sokáig bírom, ha három éjszakát normálisan végigaludtam amióta olyan idő van, hogy nyitva lehet hagyni az ablakot éjszakára...

Gergerg, lehet nem jársz messze, hisz mindenféle előítélet vagy rasszismus nélkül, orbán vajda 1000 roma nőt akar integrálni vagy fél éves gyorstalpalóval a szociális ügyek ellátásába (amit a magyar érettségivel + 3 évi oskolával tanul meg)! Nos, felismerték a kanadába kimenekült romaságban felfénylő derék munkásömbört is, mert ugye vissza fogják őket toloncolni... szerintem integrálják őket a mezőgazdaságba, meg az állattenyésztésbe, hisz ,,minden gyerek sikeresen jóllakott'' című, abszulót szintén nem véletlenül sem pozitív diszkriminációt megvalósító pályázattal bizonyították a roma réteg feltörekvésének valószínűségét... mondanom sem kell, hány olyan földtelen, de gazdálkodni akaró ember hördölt fel, hogy ő bizony szívesen integrálná őket, úgy 3 méter mélyre...

Megjegyzem, eszkábálni kéne valami védelmi rendszert, mert már kerítésmászás nyomait véltem felfedezni a pár éves kerítésen, mit ad Isten, pont a veteményes melletti részen... magyarán tökig vagyok...

Előzmény: Laci/Zápolya (2278)