tea0002 Creative Commons License 2012.07.15 0 0 5213

Igaz, mar reg nem utaztam vonattal, de azt hiszem tudok adni 1-2 jotanacsot!

szoval ha a jegyet lekomposztalod, es nem jott a kajler, masnap vagy barmikor, ugyanugy tudsz menni azon az utvonalon ugyanabba az iranyba, csak egyszeruen ki kell radirozni kozonseges radirral a komposztalt belyegzest! (nem tudom hogy meg mindig ugyanaz a tinta van mint 5 eve, ha igen akkor menni fog) ha esetleg elkapnak a tgv -n jegy nelkul akkor termeszetesen meg akarnak buntetni, ha van magyar szemelyid azt add oda egyszeruen, es mond azt hogy a magyar szemelyin nincs rajta a lakcim, mert keresni es kerdezni fogjak hogy hol a lakcim, ezt altalaban beveszik es te irsz egy barmilyen cimet! aztan kesz utazol ahova akarsz!de elofordulhat hogy a legkozelebbinel levagnak, vagy radhivjak a rendorseget, de ne izgulj a rendorok max bevisznek, es ott mar nem nagyon faggatnak a cimeddel kapcsolatban vagy valami, hanem 1-2 ora mulva elengednek--azt hiszem ez a legrosszabb eset--:) vagy el lehet jatszani a bajbajutott turista szerepet, de tudni kell melyik kajlernel mit lehet eljatszani (nem beszelek franciaul,vagy elhagytam a penzem most megyek anyamhoz....) regen mind megtortent velem, de az mar sok evvel ezelott volt, ma mar nem utazgatok vonattal, csak autoval, de regen bejartam szo szerint az egesz orszagot sikukuval :), fiatalon, nagy buli volt, most parizs mellett elek es latom hogy sok allomason mar csak jeggyel lehet bemenni a peronokhoz, regen nem volt ilyen! az autostoppal valo utazast leginkabb bretagne ban ajanlom, ugyanis kis tavolsagok vannak a varosok kozott es aranylag baratsagosak es segitokeszek a bretagne iak, na meg nyaron sok a turista es rengeteg a kocsi szoval tuti felvesz valaki

ya es ha bemondod az eredeti cimed a kajlernak egy bunti alkalmaval akkor szamithatsz akar vagy 50-100 ezres birsagra is, szoval eszedbe ne jusson barmilyen kemenynek is tunnek a buntetok :)

es + egy aranyos story a multbol: egyszer st nazaire bol logtam nantes fele es a kajler tudott magyarul (tanult pesten 1 evet valami fosulin) es ezert nem buntetett meg :)

remelem valamit tudtam segiteni, vigyazz magadra es nezz meg mindent!!!

Előzmény: kanyarpok (5207)