A rádió kincsestára már elég régóta nem érhető el, vagy csak én maradtam le valamiről?
Sok szolgáltatás megszűnt- sajnos. De nem csak hazai. Egyszer találtam véletlenül egy amerikai oldalt, ahol egy régi magazint lehetett végigolvasni, a nevére már nem emlékszem. Érdekes dolgok voltak benne, ezermester tippektől kezdve mindenféle , cirka az ötvenes évekből. Felszívódott. De sok hazai oldal is eltűnt, ami ingyenes tárhelyet biztosított, tele lett hasznosnak mondható anyaggal, aztán lehúzták a rolót.
most nézem, hogy az origo is foglalkozik ezekkel a régi dolgokkal- becsszó, nem lestem őket :)
"
Rejtély, miért nem halnak ki a retrokütyük"
http://www.origo.hu/techbazis/komment/20120713-videomagno-modem-szotargep-es-walkman-osi-kutyuk-a-boltok-polcain.html?SYSref=NONE&cmnt_page=1
Szerintem a szerző túl fiatal lehet, azonkívül a mai viszonyokat sem ismeri, mert az okostelefon azért nincs minden háztartásban. Nem csak megvenni kell azt, hanem az előfizetést is havonta leperkálni.
Az e-ügyintézést pl. én még ma sem szeretem. Ahol rendszergazda van, onnan könnyen szivárog ez-az, meg egyáltalán. Jobb a papír. Lehet az fax is. Egy postáról feladott fax felér az ajánlott levéllel. Másolat, hivatalos pecsét. Ha elküldök egy e-mailt, az nem ugyanaz.