gyorimax Creative Commons License 2012.07.15 0 0 2330

Kedves LastSeal

Tudtad, hogy már Wigleswort élettörténétében Isten egy embere azt "mondta" , hogy elöbb az Ige lesz helyre állítva, majd azután jön a kései eső.

Ez kb. az 1900-évek elején történt !!!!!!!

A másik , hogy az Úr végig igyekezett kivül tartani Wigleswortott, vlamin kivül. Mindig szólt neki , hogy abból jöjjön ki, vagy maradjon kivül. Volt magyarországi

Isten embere is, Siroki István a neve. Ő pegig más módszerrel lett kivül tartva. Ő ki lett vetve abból a" testből" mindig amihez ragaszkodott. Mi elmentünk a feleségéhez és saját /Siroki István / által kiadott "Emlékezések a magyarországi Pünkösdi mozgalom idejéröl" olvasva ismertem meg egy az Isten munkájáról , +/plusz/ és néha= + meg/, a történetet, és a nehézségeket a munkáról, + egy Istenfélő ember életét, és mint Pál is mondja, " hitet megtartottam............" Sajnos az Ő nevéről sem emlékeznek meg mint Isten negy embere./ Csak? az Úr !!!!! Olyan ember volt aki nem ismert megalkuvást , csak Isten akarata számított. Egy Ő általa nagy "palotának" nevezet kb.40-45m2 családi ? házban élte az életét le, miután már egyszer a bővités ebben az épületben elvégezte, mert előtte kisebb volt. A második felesége gyermekeit is úgy szerette mint a sájátjait.

Még sok minden irhatnék , de egyenlőre ennyi.

Más . Ami pedig eddig zavaros lehetetet,/leveleim, irásim/ azok okai kezdenek kiderülni. Istent szeretőknek minden a hasznára válik. Minden !!!!!

Jó kis" próba " volt de mint pál is megmenekedett az oroszlán szájából, én is.

Mindezért Istenné a dicsőség, én végig benne biztatam és bizok ebben soha sem szeretnék már mrgváltozni. Másban ige, de jó és héges az Úr az őt félők felé, és bizodalmam az ember , mit árthat nékem.

Nagyon szeretnék már közelebbi kapcsolatba kerülni vele.

Az Úr őrizzen meg titeket és szeretnék megemlékezni a Ti hűségetekről is Atyafiak, Testvérek,Testvérnők, Barátok.

Tudtad , hogy az Úr egy ponton már nem szolgának hiv, hanem barát, pl Ábrahám.

Most viszont tényleg egy ideig befejezem az irást, de majd talán egyszer ha az Úr is akarja találkozunk veletek.

Az Úr áldását ti reátok  kivánom, és Őrizzen meg titeket minden útatokban, hogy meglásátok, megismerjétek minden utatokban , mert akkor Ő igazgatta a Ti útaitokat

Előzmény: gyorimax (2329)