Kedves cpthubb,
sajnálom, hogy ha valóban kontrollálatlan megnyilvánulásommal megbántottalak, nem volt szándékos! Hála Istennek nem én vagyok az etalon, nem is akarok az lenni, szóval inkább úgy mondanám, hogy szerintem jól hallható a digitális hangképzés az SK-1-nél is csakúgy mint elődeinél, különösen az ötödik oktávon, és nekem személy szerint a CV sem az igazi. A laci az tényleg nagyon jó.
Az SK-1 budapesti megjelenése egyébként semmiféle indulatot nem váltott ki bennem, lévén, hogy 30 éve nem élek Magyarországon, sőt hosszú évek óta nem is jártam ott, azt sem tudom, hogy mi mikor jelenik meg a piacon.
Az viszont igaz, hogy Hammondék nekem már csak az itteni slogan-jeik miatt sem voltak soha szimpatikusak: az XB-2 orgonát is úgy reklámozták, hogy "Semmi sem jobb, mint az eredeti". Hát ezen azért lehetett volna vitatkozni...
Mint tudjuk, "ízlések és pofonok..." - szóval az ex catedra-szerű okoskodásomért elnézést kérek, tényleg eszembe nem jutna bárkit is megbántani. Egyébként meg úgy is az a fontos, hogy ki-ki örüljön a saját hangszerének, és legyen vele megelégedve. Aztán hogy a kritikusok mit mondanak... - mondjanak, amit akarnak!
Mégegyszer sorry, ha akaratlanul is bántó voltam, és őszintén kívánom, hogy örömed leld az SK-1-ben!