djuice Creative Commons License 2012.07.14 0 0 14723

Hááát nem tudom. eddig a Suzukik Leslie szimulációira nem volt panasz, de ha te hallottad őt, biztos jobban látod a dolgot. Én mindenesetre ha Pesten járok a nyáron mindenképp megsassintom majd. Mondjuk az is lényeges hogy min hallgatja az ember (füles?, hangfal?, rendes laci?) Mindenesetre a Pestieknek nem kerül nagy kitérőbe és lássuk be mint mindenben Hammondban is arrafelé vannak a legnagyobb megfejtők idehaza.

A bécsi kirándulás persze jóval hangzatosabb, mivel ott még van pénz, így kereslet/kínálat szélesebb spektrumon találkozhat, de épp minap hallgatgattam a Nord új C2D-jének honlapi demóit, ami alapján sajnos elég vérszegényen digitális még az a hangzás főleg 900e. pénz közelében. Lefogadom, házi utánépítéssel pont feléből ha nem harmadából össze lehetne hozni különbül eredetibb B3 fedélzetet, még ha a billentyűket a helyi asztalos is faragja ki egyenkjént hozzá.

A dolog nálam úgy áll, hogy egy ma fillérekért kapható jobb fajta netbook, netán egy V-machine, a VB3 szoftverrel köröket ver hangzásban a méregdrága svéd stb. klónokra és megfelelő billenytűvel 200 alatt simán megáll egy 1 manuálos klón utánzat így, de 50-60-al drágábból a 2 manuálos is összehozható ha ügyesek vagyunk, de ki-ki hogyan látja, más alternatívák is vannak... :)

Ja, és az SK1 netes demói sem annyira soványak nekem, mint akár a Nordoké. Mellesleg valahogy mindegyikre jellemző a VK7-től fogva már egy-egy sajátos műanyag tónus, ami sosem szerethető, mint egy B3 esetében a sajátos gyengeségek, hibák.

Előzmény: hammond-forever (14720)