tessloff
2012.07.13
|
|
0 0
5189
|
OFF:
Yaouank kerte, hogy szoljon valaki az apoloknak. Szoltam, most eloszor, de mar banom, egyreszt mert nem tortent semmi, masreszt mert csak urugyet adtam a piszkalodasra. Ahogy a szavaidbol kiveszem ugy gondolod, hogy ez a hobbim es minden csip-csup marhasagert rohanok az illetekes moderacios forumra. A dolgok tisztazasa vegett: Nem. Te ezt vagy elhiszed vagy nem. Van jobb dolom is mint errol tarsalogni veled, ugyhogy felesleges reagalnod ra. Ugy latszik bun, hogy az egymas burkolt vagy nyilt sertegeteset nem szeretem olvasni. Ez a topik nem errol szolt, de ahogy a dolgok allnak mar nem is fog masrol szolni. Inkabb atmegyek egyenlore read-only modba, aztan ha lesz ertelme, irok is. Korabban is voltak vitak az eltero nezopontok miatt de mindenki tiszteletben tartotta a masikat, ennek kb egy eve vege szakadt. Kar... Ahogy olvastam nehany a topik hangulatara vonatkozo sajnalkozo hozzaszolast ezzel a velemennyel nem vagyok egyedul (szemely szerint kivancsi lennek hanyan olvassak meg a topikot akik korabban rendszeres hozzaszolok voltak).
READ-ONLY.... |
|