Callie Creative Commons License 2012.07.11 0 0 2024

A fasisztoid orbáni diktatúra kitaszít magából, és úgy hiszem, hogy százezreket fog még kitaszítani. Hiszen minden tisztességes ember, minden józan demokrata rá fog jönni előbb vagy utóbb, hogy nem lehet normálisan élni a Horthy-szobrok sötét árnyékában, a gárdista bakancsok kíméletlen csattogása közepette. Nem lehet élni a meddő, rasszista és revizionista gyűlölködés közepette.

„Romkocsmázó” ifjaink legjava is el fog menni, elmenekül majd sok roma honfitársunk és elmenekülnek majd a „cionista patkány” sorstársaim, az én „mocskos zsidó” testvéreim is. Jól teszik. Tudom, hogy ezt kell tennem nekem is. Csak halogatom még egy kicsit. Hiszen olyan nehéz sorstalannak és hazátlannak lenni...

Olyan nehéz beismerni, hogy vesztettünk. Olyan nehéz elfogadni, hogy honfitársaink jelentős része fasiszta volt egykoron és fasiszta, sőt újnyilas ma is..

(DP mai nyílt levele, Galamus)

Ezek tkp. elmebetegek (vagy jól eljátsszák). Nekik az kell, hogy "fasiszta terror" legyen körülöttük. Különben rosszul érzik magukat. És addig-addig mozgatja őket a pszichózisuk-üldözési mániájuk, amíg elhiszik maguknak, hogy igen, tényleg az veszi körül őket. 

Előzmény: T.Tanácsos (2023)