enterprise Creative Commons License 2012.07.08 0 0 1220

Ma voltunk par mediamarktban. ( westend, arkad, budaors )

El is gondolkodtunk most.....

A fekete/szurke 

http://www.lg.com/hu/haztartasi-elektronika/hutoszekreny/LG-alulfagyasztos-GB7143A2RZ.jsp

ez ugyebar,  lattuk ket helyen a westendben meg az arkadban. Ami erdekes bar egy tipusrol beszelunk nem ketto kulonbozorol, hogy a ket huto kivulrol ugyanugy nezki belul is szinte ugyanaz kiveve az ajtot belulrol, amit nemigazan ertek.

Az egyikben az ajtoban levo also polc vagy mi az egy nagy polc, de a masikban meg ketto kicsi. Marmint ket fel ha ugy vesszuk.

Na most nem ertem ha ugyanarrol a tipusrol van szo akkor az ajto also polca, hogy kulonbozhet?

1 nagy ( teli ) helyett 2 kicsi. ( ketto fel ha igy erthetobb )

Eloszor azt hittem, hogy a huto belsejet osszekevertek az iataladagoloseval mert annak van az ajtoban az also polc kettoben beteve es nem egy nagy, teli.

De az LG hivatalaos honlapjan ha megnezem a sima es a pias huto belsejet ( kepet ) akkor ott meg azt latom, hogy mindkettoben ketto fel az also polc es nem egy nagy egyben teli.

Kinagyitottam a kepet hatha mindket tipushoz csak beraktak ugyanazt a belso kepet. De nem. A piasnal van egy hosszu merevites vagy mi kozepen ami a simanal nincs, tehat nem egy kepet tettek fel mindketto hutohoz.  De igy meg nemertem, hogy-hogy nem egyforma az uzletben.....

Holnap lehet felhivom az LG szervizet.:) Bar eznem olyan nagy gond....  De eloszor azt hittem, hogy a pias hutonek a belseje van ebbe beleteve mert akkor a belso ter sem annyi mint amit irtak na de igy, hogy a hivatalos oldal kepein is igy van ilyen also polcal akkor valoszinu nem a pias huto belseje van ide beleteve bar akkor nem ertem milyen van a masikban.:)