Kedves Fórumozók,
Nemrég tértünk haza első hajós utunkról az MSC Magnifica-val, nagyon jól éreztük magunkat. Köszi a hasznos tanácsokat.
Mi észak felé vettük az irányt és ízelítőt kaptunk a fjordok csodálatos világából.
Megpróbálok pár új info-t összeszedni:
- a becsekkolás gyorsan ment, volt nálunk bontatlan több üveg ásványvíz, azt is simán felvittük.
- a hajó nekem óriási volt,nagyon szépen berendezett,makulátlanul tiszta. A kabin kényelmes volt. A büfé étkezésnél néha sokan voltak, de mindig találtunk asztalt. A reggelinél dobozos gyümölcslevet töltöttek poharakba, csak a kávé és a forró víz volt automatából. Az ültetéses vacsinál gyors a kiszolgálás, kis adagok vannak, de sok fogásból lehet választani. Sokszor hasonló vagy ugyanolyan fogások is voltak, mint a büfé étteremben, de mindig volt valami különlegesség is.
- a kikötés mindig zökkenőmentes volt, szinte mindenhová 1 órával korábban érkeztünk a meghirdetettnél. Naplementét este 10:30-kor kezdtem el fényképezni a hajóról és már reggel 4:20-kor feljött a nap (jól jött a dupla sötétítő függöny az ablakon).
- az esti előadásokra, egy kivétellel, mindig elmentünk. Kellemes volt és a legtöbb produkció tényleg színvonalas.
- az út előtt féltem kicsit, hogy mennyire fog zavarni a hajó mozgása, de csendes időben egyáltalán nem éreztem,csak a nyílt tengeri szakaszon volt 80-100 km körüli szél, akkor kicsit imbolygott
- kiszálláskor a saját csomagjainkat mi vittük ki (ezt előre kellett jelezni egy nyomtatvány kitöltésével a recepción), így amint kikötöttünk, el is hagyhattuk a hajót, nem kellett várni a csomagokra
Írjatok, ha van kérdés estleg