Hali!Én 29 vagyok és 7 éve chron beteg, eddig nem nagyon írtam és leskelőtem itt, illetve ide.
Nehogy öngeneráló, önbeteljesülésen keresztűl még jobban leromoljon az állapotom, de ahogy elnézem nem az a siránkozós a topic, sőt hova tovább egész jó dolgokat ötleteket is találtam, én magam azt mondom tapasztalatból, hogy a tejet, tejfölt, és a tojásból a lágyat messze-messze ki kell kerülni.
Sajna én koffein függő vagyok bár tudom nem szép dolog így chronosként, mindig azt gondoltam a koffeintöl jön rám a szapora de mióta tej nélküli kávét iszom, nincs e miatt (is) plussz dolgom az árnyékszéken.
Ja és ne értsétek félre kisé ledér, felszínes kikristályosodatlan modorom, de ehhez a betegséghez kell ám humorérzék és (nem feltétlen a kávéra hajadzó fekete) dögivel.
Én is már túl vagyok sok tükrözésen, trüközésen a salofalktól az imuralon át a medrolig és az önszurkálós humiráig...
Most e percben a bikini örökbecsű notájának egy sora jutt csak eszembe, miszerint "kössz jól vagyok...." bár tudjuk ez a betegség nem a változatlan jó állapotáról szól, sajnos.....