Ferko35 Creative Commons License 2012.07.06 0 0 5130

Bár ma nem akartam írni, mert túl szép az idő hozzá, de mégsem tehetem, hogy válasz nélkül hagyom a nagyfényességű padisah (buddha) irását.

Igazából csak az idézet utáni részre reagálnék.

A haza sosem egyenlő az azt irányító, vagy irányítani akaró politkusok csürhéjével. Nem volt egyenlő akkor, amikor a Gyurcsány (takarodj hazug) azt hitte ő a bölcsek kővének őre és nem volt egyenlő akkor amikor a horn (pufajkás, ávós gazember) akarta megerőszakolni a nemzetet.

De soha nem szabad elfelejteni, hogy végezetül nem a rohadt politikusokat hagyod el, hanem a hazád, és ezt szerintem az ember próbálja elkerülni, amennyire csak lehet. Ha Allah (buddha) úgy akarja, színesíthetem írásom ***-os szavak tömegével, de ez nem teszi többé annak tartalmát, nem segíti a megértést és nem okoz örömet az olvasónak. Ugyanakkor tény, hogy sokan puffogtatnak demagóg frázisokat, terjesztik hazug mód az egyébként igaz szavakat, és ezt joggal kifogásolod. Én is tudom, hogy vannak itt akik tettel és nem csak szavakkal segítik nemzetünk, míg mások nagy szavak prémes bundájába bújva lustálkodnak és tagadják meg szülőföldünk.

Most nem is akarok azokról beszélni, akik már a szavak szintjén elárulják a hazát, és idegenajkúnak nevelik gyereküket - mert erre nincsenek szavak.

Ami az alapítványokat illeti, mivel Magyarországot közel ezer éve megtalálták maguknak pióca, kereskedő, parazíta népek (hiába próbálta már az Aranybulla is megoldani ezt a helyzetet) ezért nyerészkedők hada használja ki a hiszékenyeket, mint a koldusmaffia az aluljárókban járókat. Ezen sajnos nem tudunk változtatni, legfeljebb azt lehet tenni, hogy megnézed hova adod a pénzed. De egyébként a pénzt nem minden, mint azt Dobri úrnak írtam...

Végezetül nem gondolom, hogy Billy (biztos van neki rendes Magyar neve is) csak azért hazaáruló lenne, mert a fél veséjét (rögtön az egészet) és annak árát nem ajánlja fel jótékony célra, inkább azt gondolom, hogy Billy még nem taláta meg az utat, ahogy hazaszeretetét ki tudja mutatni. De egy volt légiós is kaphat még egy vagy több eséyt, és hiszek benne, mint ahogy alapvetően minden Magyarban (testben és lélekben Magyarban), hogy meg fogja találni. Otthon sem csak blabla boyok (fiúk) vannak, otthon is számtalan igaz Magyar ember dolgozik a haza üdvéért, másokért a közös szebb jövőért, de tény, hogy a mai, elálllatiasodott médiában csak azt láthatod, ami a fekély és a ragya.

Kívánom, hogy megértsed mit akartam mondani, hogy kellemes hétvégéd legyen és nem utolsó sorban azt, hogy ahogy buddha beragyogja a földet úgy ragyogja be Magyarország újra Európa egét.