OWO Creative Commons License 2012.07.05 0 0 371

Szia!

Köszönöm az ötletet, youtube probléma megoldva. Na de azért maradt még ;-) . Menet közben mindig akad, egyre több. Most például megint a böngészővel van gondom. Az Origo portál fórumát nem találja. Nem tudom szoktad-e használni ezt a fórumot, de úgy lehet eljutni oda, hogy az Origó nyitólapján a teteje felé van 2 vizszintes sor tele hivatkozással. Az alsó sor utolsó hivatkozását ("Még több" a neve), ha megnyitod kinyílik egy ablak tele hivatkozásokkal. Itt szerepel a Fórum. A Sony böngészőjében már a "Még több" sem jelenik meg. Mindenféle trükköt kipróbáltam már, de sehogy sem ment.

Amit a frissítésekről írsz teljesen jogos. Nem is értem a Sony-t hogy követhet el ekkora hibát. Mindenhol azt lehet olvasni (legalább is én így kezdtem a történetet), hogy milyen veszélyes a frissítés, hogy nagy körültekintést igényel. Ez végülis igaz, mert például ha éppen frissítek, de figyelmetlenségből kikapcsolom a TV-t, akár tönkre is mehet a készülék, mehetünk a szervízbe. Jó, jó, annyira nem megy tönkre, de nem lehet mondjuk bekapcsol. Ez elég baj, nem :-) ? Na de hát tegyük fel ilyen baj nem lesz, mert én vigyázok. De mi van akkor, ha a TV a neten keresztül frissít?! Észre sem veszem, legfeljebb csak abból, hogy a menü műveletek lelassulnak. Ha ilyenkor kapcsolom ki, akkor már lehet, hogy legközelebb nem fogom tudni bekapcsolni. Úgy, hogy mégegyszer mondom, igazad volt.

Más, videotárak. Azért egyszer csak megéljükmég azt, hogy Magyarországon is lesznek elérhető videotárak és azok magyarul beszélnek. Elvégre mégis csak Magyarországon élünk, nem ;-) ?

Üdv: OWO

Előzmény: zbacsko (367)