na ez már tetszik. Hosszas magyarázkodás (tényleg, aki ért hozzá van köze a magyar szónak a magyarázkodáshoz - mert ebben igen jók vagyunk) komplett családtámogatási rendszer felvázolása, lassan de biztosan haladunk az elmebaj felé:-)
Az idézet a végén nagyon szép volt, igazából szinte láttam magam előtt a facebook alkalmazást, ami ezt feldobta neked. Nagyon jól választottad meg. Viszont visszautalva az alaphelyzetre én csak azt írtam, hogy a saját családod segítése a saját dolgod, szerintem kötelessége is az embernek (mondjuk rajtam kivül még hasonlóan ír és gondolkodik a biblia is) míg a hazád segítése egy másfajta kötelesség. A haz segítése az igazi, mert azt tényleg önként választod..
Nadehát kit érdekelnek eféle részletek, mert igazi gyöngyszemre a sielés kapcsán kellett rábukkanom, ahol egyszerre sugalmazod, hogy nem ismerjük egymást ezért tévedek és azt, hogy te bizony jobb vagy mint én mert te segéd síoktatóként dolgoztál (jelentsen ez bármit is a te esetedben).
Ezen igen jót mosolyogtam, és csak azért nem osztom meg veled a mosoly okát, mert sajnos messze vagy különben holnap egy kellemes pályán a Chamonixban el tudnánk szórakozni egymással és utána megbeszélnénk.
Na de sebaj, azért néha vedd le a kesztyűt (különösen így nyáron nagyon furcsa a sikesztyű az utcán) és inkább egyél egy fagyit.
Végezetül nézd el nekem, hogy kihagyom az idézetet a végéről, de majd egyszer berakok egy igazi, facebook szökevény Paulo Coelho-t...