Juditclara Creative Commons License 2012.07.05 0 0 5101

szépjónapot :-) ezt imádom :-) hajráááá

szóval :"annyira gyenge volt" ???... sajnálom, igazán...  de kezdem megszokni, hogy a munkát, főleg otthon (jajjj, hogy merek én ilyet mondani szép magyar hazámra) senki nem becsüli és ha vki azt meri mondani, "én sokat dolgztam, dolgozom", arra a válasz: ugyan már... egy lesajnáló mosoly kíséretében.

és hihető vagy sem, de bizony az én életem nem ajándékokkal volt és van teli. és talán nem vagyok ezzel egyedül. a szüleim addig finanszírozták a mindenapi szükségleteimet, amíg én nem kezdtem el pénzt keresni. de ez így is van rendjén!!! és bocsánat, hogy a büszkeségem ide íratja velem, de már az első havi jövedelmemből én támogattam a szüleimet. a testvérem egyetemi tanulmányainak költségeibe is "beszálltam".

keresztfiam legutóbbi tanfolyamát (hogy jobb esélyei legyenek, pl. jobb álláshoz juthasson) is én fizettem, mert az ő szülei ezt sajnos nem tudták finanszírozni. de boldogan tettem és öröm látni, ahogy ez a fiú dolgozik, akar, tesz... egyszóval él a lehetőséggel, amihez egy kicsit talán én is hozzá segítettem.

a gimnázium után pedig, minden iskolámat én magam fizettem saját magamnak, nem állambácsi.  

szóval, szerintem senki senkit és engem se szólítson fel ismeretlenül senki, hogy kötelességem segíteni. meg hogy kinek. segítek én kérés nélkül is. és remélem, nem kell élnézést kérnem azért, mert a családomat segítem, támogatom és nem idegeneket.

és hogy a síeléshez mennyire értek? hát jobban, mint amennyire te a viccet. igaz, hogy régen volt már, de segéd síoktatóként is volt alkalmam élvezni eme sportot.

és nézz utána, hogy mit is jelenthet, amikor valaki  a mondatai után, vagy közé ilyen jelecskéket tesz: :-) vagy ;-) vagy :-D 

"A mai világban senki nem várhatja el senkitől, hogy átvállalja és megoldja a problémáit. Minden egyes embernek feladata és felelőssége, hogy a földlakók egész közösségét jó irányba vezesse. Ez önmagában is elég nagy terhet jelent a mindennapi életben. A jókívánságok nem elegendőek az eredményekhez, aktívan kell dolgoznia mindenkinek." Tendzin Gjaco

nyah... hát ha ez nem is elég mindenhez, azért : minden jót mindenkinek!

Előzmény: Ferko35 (5089)