hammond-forever Creative Commons License 2012.07.05 0 0 14698

Pontosan így van, a csöves előfok biztosítja a "koszos" orgonahangot és persze az overdrive-ot.

Tehtube szaktárs szerénysége nem engedhette meg, hogy azt is odaírja a tudósításhoz, hogy a samplerben "Tehtube's B3 Bank"-ja szól, amelynél jobb Hammond-klónt én még nem hallottam - rosszabbat viszont annál inkább...

A samplerben egy 2 gigás vinyó + ZIP100 drive adathordozó lett beépítve, a vinyó és a preamp külön ki-bekapcsolható. Így külső vasakat nem kell cipelni bulikra. Ez az egység 10,5 kg, a fémházas Preamp (ART MP Tube) nehezebb, mint a rack :-)

A Leslie ugyan nyom 50 kilót, de kerekeken gurítható, és méreteinek köszönhetően 2 személy különösebb megerőltetés nélkül viheti.

Ha valaki tud dobrotor nélkül élni, ugyanakkor egy kompakt cuccot akar, annak ezt az összeállítást csak ajánlani tudom. Lévén, hogy a Leslinek van egy "Rotary" és egy "Clean" bemenete, ezért nincs szükség második erősítőre. Nem csupán a fergeteges, gitásosokat elszomorító hangerő, hanem a dinamika is meggyőző. Ugyanez érvényes a dobrotos-szimulációra is. Mindent egybevetve, ez a legjobb kompromisszum, amit pillanatnyilag el tudok képzelni. 

Előzmény: tehtube (14696)