Hát félelmetes, hogy mi mindent tudsz... :)
Sikerült a távirányítón az EXIT helyére a 3D gombot rávarázsolni, a leírásod alapján, nagyon könnyű volt. :)
Egyetértek veled abban, hogy a laptomról való filmnézegetés hosszú távon jobb, mint a médialejátszók esetében, de amikor a féléve a tv-t vettük, fogalmam sem volt róla, hogy egy mai tv mire képes. Ez életünk első lapos tv-je, és bár igyekeztem tájékozódni, de sok mindent a gyakorlatban értettem meg. A fórumokat olvasva tűnt fel, hogy a SONY-k nem játszanak le mindent, főleg mkv-t nem, amit mi szerettünk volna, ezért a médialejátszót javasolták. Így vettük meg a DUNE-t, és valóban jól működik. :)
Tegnap egyébként vezetékkel rákötöttem a routerre a laptopot (eddig wifin keresztül kommunikáltak, és valóban g-s a router :)), hogy megnézzem mennyit javul a lejátszás. A pauzolás a 3D-s filmek kivételével jól működött. 3D-s filmek nem mindegyike ment olyan jól, mint a DUNE-ről. Úgy, hogy egyelőre marad! :) De gondolom, majd úgy is jönnek újabb videoformátumok, amit majd nem tud a DUNE kezelni, a laptop pedig igen. Ja, a Serviio-ban nem találtam meg, hogy a Sony2011-es profilt hogyan módosítsam a bitráta miatt. :( Le tudnád írni, hogy hol van?
Egyébként pedig köszönöm a linkeket, még erről a lehetőségről sem tudtam, de nagyon tetszenek. A férjem is meglepődött, hogy honnan van NASA HD-nk. :)
Még egyszer köszönöm a sok-sok segítséget!
Szép napot!
Szia!