bedinka Creative Commons License 2012.07.01 0 0 5063

Szia!

Bakancsos Edinának hívnak. A forumon talaltam rad. 2011 októbere óta élek Franciaországban. Lyon mellett Annonayban dolgozom önkéntesként. Június végén lejár a szerződésem. Eldöntöttem,h.szeretnék maradni és tovább fejleszteni eddig megszerzett francia tudásomat. Montpellier és környékében gondolkodom ( vagy Avignon, Marseille a lanyeg,h.delen legyen) viszont, nem ismerek senkit délen. Segítségedet szeretném kérni ezzel kapcsolatban. Már legalább 100 helyre elküldtem az önéletrajzomat, de válasz eddig sajnos nem jött és az idő már nagyon szorít. Ennek ellenére még is szeretnék maradni és szerencsét próbálni, viszont ahogyan azt már említettem senkit sem ismerek, így az a baj,h.meg sem tudom húzni magam sehol sem. Nem tudnál esetleg segíteni azzal kapcsolatban.h.hol tudnék egy viszonylag olcsó szállást találni? Koli, vagy lakás, ahol esetleg többen (de nem sokan) laknak? Bármilyen tanácsot, segítséget szívesen fogadok! Kérlek, ne haragudj, ha zavartalak, de már nagyon kétségbe vagyok esve  nyakamon a júni vége  

Üdv.: Edina 

Előzmény: csigabiga_ (5042)