Bzmot332
2012.06.30
|
|
0 0
582
|
A műsorokat az IKO és a többi cég csinálja, a kereskedelmi csatornák pedig perkálnak érte. Nekik - mint ahogyan a rádióknak is - a reklámokból van bevételük, ők azért kapnak pénzt. Természetesen rendezvényekből is szerezhetnek pénzt, ha lehetséges. Ezen kívül ahogyan mondod, a sok hülye sms játékból szerzik a pénzt a reklámokon kívül. Ha csak félmillióan küldenek mondjuk a kedvenc énekesüknek egy sms-t poton 200 forintért, az is már hatalmas bevétel, és szerintem ennél többen küldenek. Persze a stúdiók, a stáb bérlése, fizetése is hatalmas összegekbe kerül, így gondolom a médiaiparban elég sűrűn repkednek hatalmas összegek (lásd a NeoFM 700 millás adósságát)
A második részre válaszolva én személy szerint nem nézem ezeket a szappanoperákat, mert iszonyatosan elvannak szúrva. Régen néztem az előbbit, de azóta... hajjaj. A másik pedig szerintem annyira reáltalan, amennyire lehet. Amennyi a reklámokból kiderül nekem, az az, hogy van egy kórház, ahol naponta vannak terroristák, latin-amerikai szerelmi és üzleti párbajok, és ezek mellé egy rakás életképtelen sztori. Én nem tudom, hogyan indult, de hogy ilyen az életbe nincs, az is biztos (itt legalább is). |
Előzmény: HLJ (580)
|
|