Hát én kicsit meglepődtem, hogy már ma megjött, eddig 28 nap volt a minimum, de általában a maximum is, szóval nagyon pontosan mindig 28 napra jött meg a menstruációm, most meg 26? De végülis meg lettem nyomorgatva kicsit azért a nőgyógyásznál... vagy mittomén, hogy miért alakult így.
A nagyfiam jól van, a sebhely eltűnni nem fog, de halvány lesz állítólag, majd. Majd úgy egy-két év múlva... szóval jó sokára:( addig semmi nap, aloe, bioptron... nagyon mást nem lehet tenni...
babaprojekt: maradjunk annyiban, hogy projekt szinten ez még csak az enyém. A "másik fél" nem tudja, hogy akarja... :))) a helyzet az, hogy nem védekezünk, igazából eddig sem, a vackolás időszakában sem, és bár az együttlétek igen ritkásra sikerültek az utóbbi időkben, de amikor a peteérést valószínűsítem, akkor mindig valahogy úgy alakítja a dolgokat a pasim, hogy együtt legyünk. pedig nem tudja, nem tartja számon az ilyesmit, és újabban én sem, csak visszafelé számolva lett gyanús, hogy jééé, ha valaki nem akarja, akkor miért mindig akkor csinálja, amikor a legnagyobb valószínűsége van annak, hogy baba lesz belőle? :)))