OWO Creative Commons License 2012.06.28 0 0 340

Szia kedves starline!

Köszönöm részletes válaszodat, sokat okosodtam belőle. A problémám megoldásához is te adtad az ötletet. Írtad, hogy hogyan formázzam a pendriveot. Az a helyzet, hogy az ilyen alapdolgokon én már túl voltam/vagyok. Formáztam én fat16/32-re, de nem volt jó. Aztán nézem, hogy te írtad az exfatot is. Na, gondoltam, próba cseresznye, nehogy már ez maradjon ki! Feltettem néhány eltérő kiterjesztésű filmet, zenét, aztán próba. Mikor bedugtam a pendriveot, először nem történt semmi. Na, de azért néztem a képernyő alját. Aztán egyszer csak kiírja, hogy egy usb eszközt vélt felfedezni. Hát én úgy megörültem neki, hogy csak na! Úgy, hogy mégegyszer köszönöm az ötletet.

Ezen kívül elültettél a fülemben egy bogarat ezzel a DUNE HDI TV 101-el. Rákerestem a neten. Hát mit mondjak, hihetetlen nagy tudású kis szerkezet. Az ára mostanában olyan 27 ezer forint körül van. Na, majd meglátjuk leszek-e boldog tulajdonosa ;-) .

Más. Starline, 1 kérdés hozzád, meg mindenkihez. Ennél a TV készüléknél rosszul értelmeztem a kép a képben funkciót? Arra gondolok, olyanra gondoltam, mint a Philipsnél van. Előző készülékem ez volt. Tehát az éppen nézett csatornára ki lehetett rakni egy kis ablakot, amelyben a TV csatornáit lehet léptetni előre-hátra a nézett csatorna változtatása nélkül. A Soninál is ki lehet tenni a kis ablakot, de abban legfeljebb a TV-het kapcsolt külső eszöz képét lehet látni. Ez akkor még sem kép a képben. Vagy valamit rosszul gondolok?

Hát egyenlőre ennyi.

Üdv: OWO

Előzmény: starline (338)