Noé79 Creative Commons License 2012.06.28 0 0 2221

Splendidáról: A hajó valóban luxus, a személyzet kedves,mosolygós,szinte kivétel nélkül mind színes bőrű Hondurasról,Fülöp szgt-ről,Indiából...stb..A kisbabánkhoz minden alkalommal volt egy kedves szavuk:)A hajó utasairól ezek már nem mondhatóak el...első este a svédasztalosban vacsoráztunk és ledöbbenve tapasztaltuk mennyi (finoman szólva)egyszerű ember van ott...az olaszok többsége elég modortalan,lökdösődős,hangoskodó...az oroszokról nem tudok nyilatkozni,csak egy családdal találkoztunk a gyerek medencéknél,de ők éppen nagyon is kedvesek voltak,nem úgy,mint az olasz kisfiú,aki vizet rugdosott a másfél éves kisfiunkra,aztán meglökte..és utána a kisautóját próbálta áttaszítani a kezén....Nem gondolkodtam a rég elfeledett olasz tudásomon...magyarul is megértettem vele,hogy ezt talán nem kéééne!:-( Persze szülők sehol sem voltak:-( Mi egyszer sem találtunk két napozóágyat egymás mellett...És azzal is egyetértek,hogy a hajón szinte mindenhol elég hűvösre volt állítva a légkondi.Utolsó napra sikerült a férjemnek és a kisbabánknak is megfáznia:-/ A Máltán vásárolt alkoholokat elkobozták a bejáratnál...mondták,hogy távozáskor megkapjuk....Ami nem probléma,mert ajándéknak szántuk.De mkor megkaptuk,akkor az egész körbe volt ragasztószalagozva...Namost ajándékba szánt üvegeken nem mutat túl jól a félig letépett cimke...doboz....-:-/ Lift: Hmm..mindenki csak úgy tódult be a liftekbe...meg sem várva,hogy valaki ki akar-e szállni...Magyarok: sajnos a többi véleménnyel én is egyetértek....én szégyelltem magam helyettük... A vacsora asztaltársaságunk két magyar család volt,szerencsére teljesen normálisak,kedvesek.