kbanna Creative Commons License 2012.06.26 0 0 1169

Ha jól érzem, ti már döntöttetek is... Nálam egy picit bezavar, hogy a márkaboltban most az AEG olcsóbb, így kb. 30 ezer ft-ot spórolnánk az LG-vel szemben... És nagyobb is, és ott látom a SN-N-ST-T klímaosztály-bejegyzést.

Csak még nem győztem meg magam a 44 dB és a jócskán magasabbnak tűnő fogyasztás miatt. (És persze ilyen apróságok, hogy legszívesebben sima ajtósat keresnék, nemhogy ekkora fogantyúsat...)

De még az is kérdés bennem, hogy nem lett volna jobb a két kompresszoros? A márkaboltos honlapon a bácsi olyan szépen elmagyaráz mindent...

A ti LG-tek jó döntés szerintem, nagyobb is a "mienknél".... Ha ráadásul tetszik is, akkor már vághattok is bele. (Nekem nem jön be a külleme:)

Sajnos a szép, sima Bosch-ok, Siemens-ek szélesebbek, vagy alacsonyabbak a kelleténél, legtöbbjük nem no frost-os.

Az én hűtőm magas, de csak 60 cm széles, belül óriási, szép (üvegborítás vagy fémes, vagy a dizájnos gorenjékhez hasonló), nincs fogantyúja, de könnyen nyitható, sosem kell leengedni, keveset fogyaszt és halk, és nyilván sosem romlik el :) (mit hagytam ki ??? :) )

Előzmény: enterprise (1167)