don-fr86 Creative Commons License 2012.06.22 0 0 5050

:DDDD majdnem talált, szeretem az olasz konyhát és az ázsiait is. Németül folyékonyan beszélek, angolul csak szeretném és most, hogy már elég jol belerázódtam a franciába, igen, megfordult a fejemben, hogy spanyolul is kellene tanulni(meg olaszul, meg oroszul, meg arabul ,meg japánul...egyszerűen nem tudok betelni az idegennyelvekkel)

finn rockzenét még nem hallottam szerintem, de lehet, hogy csak nem tudok róla, mert ha tetszik egy zene, csak simán meghallgatom, nem nagyon érdekel, hogy kik csinálták...

ez a kocsi ügy nem hiszem, hogy olyan rejtélyes, csak simán anyagi okok miatt lett így... nővérem németbe házasodott, sógi autószerelő, egyszer mondta, hogy jó áron ad nekem egy kettes golfot. Én meg mondtam, h ok. Mivel többe került volna az átírásos mizéria, mint az egész autó, így megbeszéltük tesómmal, hogy megbízik bennem, maradhat az ő nevén a kocsi.

Mellesleg, ha "kocsikázok", brazil zenét hallgatok leginkább a japán rádióban és néha amerikai gyorséttermi kajával tömöm a fejem ;) és sok ruhát-cipőt hordok, amit még anno a hajos éveim alatt bulgáriában, szerbiában vagy osztrákban vettem(amiket lehet hogy valami filippinok vagy indiaiak készítettek?!)... :DDD

Előzmény: BZOTYO (5048)