Kisveréb:) Creative Commons License 2012.06.22 0 0 116

Sziasztok! Szép jó reggelt Mindenkinek!

Nagyon jó ez a topik!

Kedves Zsebi!

Be kell valljam Neked, hogy azóta amióta néhány éve megláttam a kertedről készült képeket a konyhakertesben egészen megváltozott a konyhakertről a felfogásom.

Falusi gyerekként kiskorom óta kellett a kertben dolgoznom és amikor saját családot alapítottunk akkor is természetes volt, hogy ne csak fű legyen a kertben.

Ma már nagy örömmel csinálom, nem csak muszájból :-))) Különösen szeretek a paradicsomokkal bíbelődni :-) Február végén már viszteknek az ujjbegyeim, hogy valamit ültetni kéne:-))

Légyszi néha rakj fel képeket a kerttedről is, mert gyönyörű!

Kipróbáltam tavaly a csemege uborka receptedet, de sajnos valamit eltolhattam, mert az uborkák a meleg vizes fürdőtől elveszítették a szép zöld színűket és ráncosak lettek:-((

Szeretném kérdezni, hogy Ti a szalicil helyett a nátrium-bezoátot vagy inkább a timsót fogjátok használni?

Abban a csemi ubi receptben, amit eddig használtam kellett tenni szalicilt, szóda-bikarbónát és borként is. Most egy kicsit tanácstalan vagyok, nem tudom, hogy melyik is lenne jobb és nem szeretnék úgy járni, hogy elrakom a sok uborkát, aztán esetleg télen mégsem lesz mit enni, mert tönkremennek.