zsebi41 Creative Commons License 2012.06.20 0 0 93

nagyon finom, minnél kisebb annál jobb, de mint látod az én üvegemben van nagy is, de az is gyenge, de olyan gyorsan nő, nem mindig veszem észre

 

 

 

 

 

  1. Elkészítettem a szokásos bedobálós levem. Amit a paprikánál már leírtam.

Ezt jól össze kel keverni, és forralás nélkül hidegen kell a savanyitani valóra ráönteni, vagy ebbe a lébe bedobálni.

 Ebben  szoktam eltenni, almapaprikát, és ebben   készítem a bedobálós savanyút amiben van uborka, paprika, csíkokra vágott karalábé, sárgarépa, karfiol, cukkini.

De a cukkinit ha magában teszem el ha a vegyesbe dobom akkor is előtte forában lévő vízbe dobom 2-3 percre. mikor kivettem a vízből egy papir törölközőre teszem hagyom kihülni és úgy teszem a lébe,

Ezt azért csinálom így mert, amikor egy alkalommal először készítettem megromlott a cukkini,  amióta így készítem nincs semmi baja.

Lehet az üveg aljára ízesítőket tenni, megyfa levelet, feketeribizli levelét, babérlevelet, tormát fekete bosot.

.

 

 

 

 

 

Kapcsolódó képek:

ˇ tulipánpaprika
ˇ üvegben
ˇ tányéron

Előzmény: Andrea555 (92)