nagyon finom, minnél kisebb annál jobb, de mint látod az én üvegemben van nagy is, de az is gyenge, de olyan gyorsan nő, nem mindig veszem észre
- Elkészítettem a szokásos bedobálós levem. Amit a paprikánál már leírtam.
Ezt jól össze kel keverni, és forralás nélkül hidegen kell a savanyitani valóra ráönteni, vagy ebbe a lébe bedobálni.
Ebben szoktam eltenni, almapaprikát, és ebben készítem a bedobálós savanyút amiben van uborka, paprika, csíkokra vágott karalábé, sárgarépa, karfiol, cukkini.
De a cukkinit ha magában teszem el ha a vegyesbe dobom akkor is előtte forában lévő vízbe dobom 2-3 percre. mikor kivettem a vízből egy papir törölközőre teszem hagyom kihülni és úgy teszem a lébe,
Ezt azért csinálom így mert, amikor egy alkalommal először készítettem megromlott a cukkini, amióta így készítem nincs semmi baja.
Lehet az üveg aljára ízesítőket tenni, megyfa levelet, feketeribizli levelét, babérlevelet, tormát fekete bosot.
.
Kapcsolódó képek:
ˇ tulipánpaprika
ˇ üvegben
ˇ tányéron