Törölt nick
2012.06.18
|
|
0 0
153
|
(a többinél nem jöttem rá, hogy mi az ellentmondás... megoldották, hogy az összes 10-15 percenként járó busz még véletlenül se álljon meg, csak az, amelyik talán jó, ha fél óránként jár - ha az valami miatt késik - még nem jöttem rá a logikájára - szívás van... egyszerűen rossz megállónál kell leszállnom a munkahelyemhez - bár régen szerintem a többi busz is megállt a kérdéses megállóban, gondolom a legutóbbi átalakításkor iktatták ki őket).
Bár az is tény, hogy a tőlünk néhány megállónyira lévő -másik irány- ovihoz is 3/4 órával a tervezett érkezés előtt kell elindulnom nap közben, mert olyankor is stand-by-ba kapcsol át a BKV... (eredmény: ide inkább gyalog megyek... nem fizetek talán 600Ft-ot oda-vissza, hogy 20-30 percet várakoztassanak a megállóban... még gyalog is gyorsabb... a gyerekek meg kibírnak fél óra sétát). Jó, kocsival ez 5 perc - a benzin még ilyen árak mellett is töredéke a buszjegynek, úgyhogy amikor csak lehet, marad az autó.
Persze ha mázlim van, ezeket a kisebb utakat 10 perc alatt megteszem BKV-val - de a fenének van annyi ideje, hogy fél órás tartalékidővel számoljon esőben - hóban - fagyban - buszmegállóban. |
|