C.Miki Creative Commons License 2012.06.17 0 0 1889

Most lehet hogy nem leszek népszerű ezzel a véleményemmel, de én ezt a Fanyűvőt hülyeségnek tartom.  Én sok mindent elhiszek, semmit nem szoktam kizárni ha kriptozoológiáról van szó, de a Fanyűvő a túlságosan meredek kategória számomra.  Én is olvasgattam sok kamugyanús történetet, jókat nevettem rajtuk.  Unatkozó tinédzserek életükben először kiszabadultak a plázából a természetbe, aztán egy bagolyhuhogásra vagy egy ösvényen átszaladó sünire azt hiszik hogy Yeti. :-)))  "Az apám arrébbdobta a fanyűvőt, az meg elszaladt" stb.... :-DDDDDDDD  Annyit mondhatok hogy ismerünk nem egy vadászt, horgászt, akik igencsak sokat járnak kietlen helyeken, vagy éjszakáznak ott sokszor hetekig, többek között tőlem sem állnak távol ezek a dolgok, de még soha semmilyen szörös vadembert nem láttak / láttunk. :-)) Az biztos hogy az éjjeli természet hangja közt van sok ijesztő, és különös, városi embernek pláne szokatlan, de nem kell mindjárt két világító szempár mögé a Bigfoot-ot képzelni. :-)))))  Ha majd lesz egy hiteles fotó vagy beszámoló, akkor lehet hogy meg fog változni ezen véleményem, de ezeket a jelenlegi hatsörös észleléseket nem tudom komolyan venni.  De ha már csak józan paraszti ésszel gondolkozunk, szerintetek létezik hogy a hegyvidékeinken élhet egy ilyen ismeretlen vadember populáció???  Mert annak bizony nem 2-3 tagja kell legyen ha jól tudom.  Elnézést ha megbántottam valakit a véleményemmel, bár' ne lenne igazam és lézetne a Magyar Yeti. :-))    

Előzmény: Celia Romanov (1886)