En is hajoztam, csak a dunàn (a cég francia) Az ut 1200euroTOL! (és ez csak maga a hajout 3étkezéssel, atöbbi mind plusz kiadàs!) kezdödik és a 180 féröhelyes ladik màjustol oktoberig ezen a (dràga) utvonalon àtlagosan 140-170 utassal ment. Es mi àltalàban csak francia nyugdijasokat vittünk. Nem vagyok egy szociologus vagy mi, de azt én is meg tudom különböztetni, hogy melyik "rétegböl" vannak az utasok, màrpedig àtlagosan nem milliomosokkal utaztunk.... sokszor inkàbb az volt a benyomàsom roluk, hogy "micsoda bugris p@rasztok ezek" bocsi a kifejezésért, de tényleg :/
Sajnos az én mamikàm ilyenröl mégcsak àlmodni sem mer, pedig ö is ledolgozta az egész életét. Nemhogy ilyen utra befizetni nem tud, honaprol honapra él! Pedig szerintem nem ezt érdemelné :/
Jellemvonàsok, igen! En màr làttam ezt a képet fb-n, nagyokat röhögtem rajta! Szeintem jo kis felsorolàs :) bàr a Zoltànokat kihagytàk :) tesommal kitàrgyaltuk, azt mondta, hogy a vonatos-szendvicses dolog nagyon igaz :))) Speciel neki német a férje, a gyerekei sajnos nem nagyon akarnak magyarul megszolalni, de pàr hete mikor vonatoztak, a szenyàkat màr indulàskor eltüntették a gyerekek :))) Es anyàm is ilyen, ha utazik (pl németbe tesomékhoz) ö is elkezd enni egyböl, miutàn elpakolta a börôndöt. és nagyon sok magyart làt, aki tényleg màr az àllomàson elkezdi enni a szenyàt :))) szerintem ez igen is rànk jellemzö felsorolàs, de azt senki sem àllitotta, hogy érték lenne...