nedori Creative Commons License 2012.06.15 0 0 2148

Kedves NNE!

 

Ezt jó, hogy írtad, mert épp nézegettem a Sea Food-lehetőséget a hajón. Én is és anyukám is szeretjük az ilyesmit. Évekkel ezelőtt Kubában volt alkalmam friss homárt enni, azóta is vágyom rá. Emlékszem, fillérekért kaptunk olyan gigantikus mennyiséget, hogy meg se bírtuk enni. Rémesen finom.

Nézegettem a youtube-on, a Crown Princess-ről készült egy kulináris tv-sorozat, ahol bevitték a stábot a konyhára. Agyam eldobtam, mert minden csacsog-ragyog, egy műtőben nincs olyan tisztaság, mint ott.

Ennek ellenére egy estét biztosan foglalok az egyik herkentyűs étterembe, mert láttam egy szkennelt étlapot (tán épp a hajótársaság honlapján, már nem emlékszem), amitől elolvadtam.

A borkínálatot is nézegettem, jómagam a fehér bor híve vagyok, láttam, hogy elég széles a kínálat a californiai borokból. Volt alkalmam kóstolni californiai borokat, kifejezetten kellemes, könnyű fehér boraik vannak. Ezzel kapcsolatban van ajánlatod, tapasztalatod?

 

A nemrég belinkelt túralehetőségek alapján mindent magánszervezésben kívánok megoldani. Ahogy láttam, Mykonos esetén Delos, ami magánszervezésben megoldhatatlan, de addigra már oly sok mindent látunk, hogy erről lemondok, így Mykonos-t a strandolásnak szentelem.

 

Köszönettel: Dóri

 

Előzmény: Navigare necesse est (2146)