Pista0
2012.06.14
|
|
0 0
5004
|
Earles: köszi a beszámolót!
Mobil témához: Az eredeti kérdés feltöltős csomag volt, úgyhogy gondoltam leírom az enyém milyen. Nekem Lebara van, a Bouygues hálózatán működik (amit többen is dícsértek), telefon nélkül is kapható. Nincs ügyfélszolgálatuk, kisebb nagyobb boltokban, újságosoknál lehet hozzájutni, feltöltőkártyát is ilyen helyeken kapsz. A rendelkezésre állási idő kicsit zavaros, én 90 napnak értelmeztem, eddig nem sikerült kicsúsznom belőle. Lebarán belüli SMS ingyenes, minden másért fizetni kell (kapcsolási díj is van!). Minden francia számot 15 cent/percért lehet hívni (fix és mobil is), magyar vezetékes számokat 9 cent/percért, magyar mobilt 29 cent/perc, tehát ha okvetlenül haza kell telefonálni az nem lehúzás, sőt vezetékesre olcsóbb is mint belföldön! Az SMS más hálózatokba 10 cent/db, magyar mobilra 15 cent/db. Az említett kapcsolási díj 15 cent. Vásárlás után neten (és talán egy telefonszám hívásával is lehet?) kell aktiválni, utána egyből használható, de adott időn belül el kell küldeni asszem egy kitöltött formanyomtatványt meg egy személyi/útlevél másolatot. A csomagban van angol nyelvű leírás is, ha esetleg a francia nem megy valakinek. |
|