tessloff Creative Commons License 2012.06.13 0 0 4984
A szolgaltatok szempontjabol mindegy, egy arban van az osszes egyik sem jobb mint a masik. Uj szereplokent nemreg lepett be a Free a mobilpiacra, de szinte az osszes ismerosom akik veluk kotott szerzodest panaszkodik, hogy neha lehetetlen telefonalni. Ugyanugy csinaltak mint anno az internettel: nagyon kedvezo aron kinalnak szerzodest, de az infrastrukturajuk nem birja a szamos felhasznalot, a bovitest pedig az uj belepoo penzebol szponzoraljak. Csak interneten vagy telefonon lehet elerni oket, uzletuk nincs igy ha gond van a mobiloddal eleg szivas a dolog. A tobbieknel meg azt hiszem husegszerzodest kell kotni, hogy normalis aron telefonhoz juss (legalabb 1 ev de inkabb 2 ha valami normalis telefont akarsz amivel netezni is lehet) Ha otthon van egy korrekt telefonod inkabb azt tedd kartyafuggetlenne szerintem. Szemely szerint tobb mint 10 eve vagyok a Bouygues-nal eddig nem volt veluk gondom sem muszaki szempontbol korrekt lefedettseg mindenutt ahol rendszeresen megfordulok ( tobbek kozott Antibes es kornyeke), illetve az ugyfelszolgalat is mindig korrekt volt. A mobilnettel kapcsoltaban ugyanaz igaz mint a telefonra. Nezegetni kell a promociokat hatha talalsz valami erdekeset. A telefonos szerzodeshez kernek majd egy bankszamlaszamot, kozuzemi szamlat vagy igazolast a munkaltatodtol hogy ott laksz nala es oda kuldhetik a szamlakat. Az SFR-t nem ismerem az Orange-nal 10 evig voltunk internetelofizetok de egy sikertelen probalkozas utan ( osszeakartuk kotni a felesegem mobiljat, az internetet, a vezetekes telefont TV-t egyetlen csomagban) vegul feljelentettem oket tulszamlazazsert es szerzodesszegesert a fogyasztovedelmi felugyeletnel, mert 900e-t akartak kiszamlazni a magyarorszagra inditott hivasok utan ami elvileg korlatlanul hivhato volt a valasztott csomagban...
Előzmény: Abi54 (4978)