gergerg
2012.06.13
|
|
0 0
17
|
Akkor egy tejesládányit szivesen cserélek veled barackra megt itt meg azt szeretnénk ha lenne. Arra van receptünk de idén nem lesz termés ezért nem sok baracklekváros kenyeret eszünk. A málna lekvár az rendben van, én még a piros és fehér ribizli lekvárt is megeszegetem de nagyon savanyú. A fekete meg tömény, Valaki valahol említette ha jól emlékszem hogy almával főzi össze, ami jó is lenne mert nekem van olyan nyári almám ami egyébként semmire sem jó, se íze se bűze, de hígítani pont jó lehetne. Na erre kéne valami kipróbált recept. Később jövök majd paprika savanyítás ügyben is. A tarlórépát nemrég láttam az m1-en egy műsorban, més sosem ettem, de valahol fogok keresni hogy megkóstolhassam.
Én nagy receptekkel nem tudok szolgálni, a főzés nem az én reszortom a családban. |
Előzmény: Andrea555 (14)
|
|