gergerg
2012.06.12
|
|
0 0
2062
|
Örülök neki hogy emlékszel mert ugyan az én akkori hozzászólásom már nem visszaolvasható, de már akkor is lehetett volna egy meghatalmazott a topicnyitó helyett. Hogy jogosult is lehetnél rá és még tudnék nevet mondani, azt nem kétlem de amíg nincs a nevetek a topiccím alatt, addig ezt sokan nem fogadják el. Pláne akik nem olvasnak vissza éveket és nem tudják ki kicsoda. Ebbe a hibába estem akkor én is.
Hogy aktualizáljunk, akkor én nagyjából azon a véleményen voltam mint most janijani. Az persze más kérdés hogy őt akkor még nem zavarta az ami most igen, ő ugyanis akkor nem szólt hozzá a témához. Egyetlen közös volt benne a mostani énjével, hogy már akkor is tudott sértegetni. Közben majdnem, sőtt 3 év telt el ezidő alatt tanultam az akkori esetből és ennek következményképp nem szóltam egy mukkot sem mikor Alfi rámpirított úgy 2 éve. Sőt, előtte már mikor a nem is annyira offnek számító témát megkezdtem, feltettem a kérdést hogy zavar valakit, nyissak új topicot vagy mehet. Nem szólt senki. Mikor szólt megnyitottam ezt itt, és szép csendben idejöttem. És a 3 évvel ezelőtti félelmekhez képest ne lett ebből új offolós veteményes, csak offolós, a veteményes az ott maradt. Szetintem az is jól látszik hogy mióta ez itt megált, azóta ott ujra megszaporodott az off. Ezért lett volna jó ha bekerül a link a veteményes leírásába.
De nem tudom hogy a szkadást közted és a topic között ez okozta-e mert utánna elég jókat beszélgettünk.
|
Előzmény: il1321 (2060)
|
|