HndballTrainer Creative Commons License 2012.06.12 0 0 128

ma elvittem a paripát egy autóklubbos szervízbe, hogy a nyaralásra indulás előtt nézzék át (nem lenne jó élmény lekukkantani az autópályáról)! Ajánlott szerelőhöz vittem és kértem, hogy nézze át! Megbeszéltük, hogy mit szeretnék mindenképpen javíttatni (cserélni) aztán ők kezelésbe vette a "vasat". Amíg én beléptem az autóklubba (Hofi után szabadon: majd letörlöm a talpamról:D), addig elkészült a diagnosztika! A szaki azt mondta, hogy: "Uram, ez az autó hamarabb fog szétrohadni ön alatt, mint tönkremenni"!!! Így aztán még jobban beleszerettem a kocsiba! Olajcsere (ezt kértem), légszűrő csere, világítás kapcsoló csere (nem maradt bekapcsolva a refi) és a két hátsó gázteleszkóp( csomagtartó emelő) csere után meg is állapodtunk 35ezer pénzben! Sőt még elnézést is kértek, hogya csak délután lesz kész az autó, mert a világítás kapcsolóért el kell menni a nagy raktárba! De hozzá tette a faszi, hogy mivel a korához képest "tökéletes az állapota", így ha szeretném, le is vizsgáztatják délutánra! Mondtam, hogy köszi, de 2013. márciusig jó a papírja, és az autóklub garatálja a sztandard csomaggal, hogy márciusban is 16.900.Ft-t fogok fizetni a vizsgáért, így nem kértem az "extrát"!!! :D Haza felé eszembe jutott, hogy gyerek koromban azok a Citroenek voltak a kedvencek, amelyiknek rejtett kerekei voltak! A ZX meg ugye ennek egy folytatása. Vagyis elmondhatom, hogy az álmom vált valóra!!! :D Az meg, hogy jó állapotban van műszakilag, külön öröm! Azért egy lakatossal átnézetem, hátha csinosítani tudna ő is rajta!