atandi Creative Commons License 2012.06.12 0 0 2048

Na most akkor hova is tegyem, ha régi jó barátaimnak meg akarom mutatni a kertemet??! Ne tegyétek ezt velem, nekem TI kelletek, akik segítettek a kezdeti csetlés-botlásaimban, akik miatt az első indiántáncot jártam, mikor a legelső feltett képeim alapján megdícsértetek és olyan de olyan boldog voltam, és újságoltam apának, (dagadó mellyel), hogy a "vérprofik is megdícsérték a kertem!:) Sose felejtem, madarat lehetett velem fogatni akkor. IL, Nóra, Flanell biztos ott voltak akkor.

(Azóta persze tudom, hogy könnyű szép képeket csinálni a még apró és rendezett növényekről, a területen se volt még akkor annyi gyommag, mert előtte számoltuk ott fel a 100 almafát, a gyapottok bagolylepke és a krumplibogár se tudta, hogy itt új tertett asztal készül nekik...-és persze nem voltak még állataim és dísznövényeim se, ebből adódóan 10x annyi időm volt a veteményesre) És arra is emlékszem, mikor először csacsogsabbra fogtam és az orromra is koppintott valaki, hogy csak a lényeget, ha lehet, és el is szégyeltem magam, bocsánatot kértem és visszafogtam(amígy bírtam) a szómenést.)

Ha én vendégségbe megyek és ott illik levetni a cipőt, akkor levetem és nem megyekbe sáros cipővel, a szabadságom korlátozására és a személyiségi jogaimra hivatkozva. Ezt az újaknak is meg kellene érteni. Nálunk apa azt vallja, addig lehet vkinek joga, míg a kötelesséeit is teljesíti-és igaza  van.

Naszóval. Mutathatom itt a bengás paradicsomjaimat vagy húzzak a paradicsomosba??