Hát azt, hogy ami bejelentett dolgokat szinte tudtuk már; Ádámot 99 %-ra vettem, már a BB1-es cikk óta. Rolit meg gondoltam, hallani lehetett, hogy Bánéval nincs már annyira jóban, és hát hova is mehetne az ember, ha nem haza, újra formába kerülni, vagy legalábbis a haverok közé. Én szerettem volna még Sosit is újra nálunk látni, de hát ezek szerint ez nem volt realitás. Kiváncsi vagyok ki lehet az a magyar 1-2-es, akinek tartozik a klubja, Kertész Dani vagy Vertetics a Zetéből? Esetleg Simon László, már ha tényleg akkora a baj Szombathelyen... én neki örülnék, de nem hiszem, hogy ő lenne az. De leginkább Drahost látnám szívesen, ő abszolút upgrade lenne csere irányító poszton, csak hát én nem tudom Szegeden volt-e egyáltalán anyagi gond... De valószínű Szolnokon és Pakson kívűl mindenhol volt, szóval akár... Másra nem tudok gondolni, talán Pécsen is van fiatal irányító, aki mondjuk Kornél haverja lett, és jönne bulizni egy évet Kaposvárra, mittudomén, csak hát ilyent minek igazolni, akkor inkább szerződjünk újra Kuttorral. Őt legalább tudjuk, hogy stabilan hozza a 2-es alá teljesítményt. De nem is hiszem, hogy a vezetőségünk ilyent akarna. Bízom Drahosban, de csak abszolút sötétben tapogatózva, talán van aki itt jólértesültebb, és megsúgja ide... ;) Annak örülök, hogy újra Kurt-féle centerben gondolkodunk, lehet, hogy ez már nem a modern kosárlabda, de igazság szerint nekem nem is jön be, amit az utóbbi években látunk ilyen címen. Szerintem kell egy klasszikus bitang ötös, akinek be lehet tenni, ő meg bezúzza, és kész. Szerintem kell a pozíciós játék, kicsit sok nekem ez a nagy rohangálás, ész nélkül. Na, de elkanyarodtam, meg hát legyen ez az én magán problémám. :)
Légiós - légiós - Szikó - Roli - légiós
Kiss - X magyar - Soma - Bíró - Dávid
Be lehet jutni ezzel a rájátszásba, be persze, szerencsével, de én már nem hiszek, nekem bizonyíték kell. :)