gergerg Creative Commons License 2012.06.11 0 0 2034

Nekd nem, nekem igen. :-)) Vagyis nem a fórum, hanem az emberek akiket itt megismertem. (a többi topicot is beleértve)

Volt aki tanácsaival lökdösött előre volt aki máshogy. 

Emlékszem hogy IL,Nóra,Flanell, és még páran sokat segítettek tanácsokkal a veteményesben. Skolikági, inmi, atandi, tommm és még páran nagyon jó beszélgető partnerek voltak. w123, tp....,is

Bocs ha valkit kifelejtettem!

Alibá hatalmas segítőkészségét és tudását amit igyekszk megosztani biztos hogy soha nem felejtem el.

Ágica, TGWH, Laci zápolya, erkülcsileg támogattak

Ismeretlenül kaptam törpecseréktől azt a könyvet amit mindenütt kerestem. 

Mariska néni egy csere után olvasta hogy fútópetunia mag kellene, és névtelenül elküldte nekem a magokat. (tudtam hogy ő, mert mind a kértszer russzul írta a település nevét a borítékra) 

Atifoci olyan génálományt kínál mindig nekem amit sokan megirigyelhetnek.

Csarli úgy küldött nekem elég drága alanyokat hogy tudta hogy nincs rá pénzem de azt mondta, ne foglalkozzak vale majd fizetek ha tudok. Szerencsére tudtam. Később is segített nagyon önzetlenül. Rebondo sokszor hogy kerülje a vitákat e-mailben adott tanácsot, még akkor is mikor nem kérte.

Rengeteg embertől kaptam magokat, Beetee az első szavamra küldte,rengeteg embertől  oltóvesszőket, stb.

Igyekeztem ezeket viszonozni, és hasonlóan viszonyulni másokhoz. 

Én megszerettem ezeket az embereket, és megszerettem itt lenni.

Biztos nagyon sok név kimaradt még, mégegyszer elnézést kérek tőllük. Barátként tekintek rájuk és velük a fórum az egyetlen kapocs, ezért nekem ez nagyon is fontos.

Előzmény: Törölt nick (2032)