"
Maradjunk az igazságnál!
Ezt a levelet kaptam valakitől (megszólítás, aláírás nuku) Inkább nem találgatom ki küldhette:"
Azt gondoltam, mivel ez 3 nap alatt a második levélváltásunk volt hogy nem szükséges újra aláírnom.Csak gondolom arra a levélváltásra már nem szivesen emlékszel mert közben a levél tárgya hirtelen haverod lett! :-))) Igen, mikor írtam ide hogy nem válaszoltál, akkor hazudtam, bár nem szándékosan, egyszerűen csak nem az e-mail-ekkel kezdtem a napot, kishíján 2 nap telt el a két levél között, nem gondoltam hogy megtisztelsz a válasszal.
Viszont magán levelezést nem szoktunk bemásolni. Tudod, azért magán. Engem nem zavar, nem írtam semmi rosszat benne, azért küldtem neked e-mail-ben hogy átgondolhasd anélkül hogy rögtön vissza akarj vágni. Hát kivárni kivártál, de nem sok értelme volt. Tegyük fel hogy megértem a problémádat de rossz módszert választottál a közlésre. Először pattogtál mint valami orosz gumilövedék és a végén napokkal később, elmondtad az érveidet. Ezt a levelet elküldhetted volna akkor is mikor elolvastad a kérésem, de nem, te diktáltál. Ha észrevetted volna, a levélben amit írtam, ott volt a békülés lehetősége, mivel nekünk kettőnknek ez az első ilyen ügyünk, ez is egy rosszul értelmezésből eredt. Nem mondom megint hogy nem neked szólt a kérés, mert már erre is találtál kibúvót. Tehát te haragudni akarsz, hogy miért azt nem tudom, de ha neked ez jó..... Azt hiszem elég gáláns ajánlat volt a részemről hogy otthagytalak benneteket, pedig én is kérhettem volna ugyan ezt. Vagy mehettem volna és offolhattam volna reggelig és ti meg nem kérhettetek volna semmit. De nem tettem. Idejöttem a szemétdombomra.
A legnagyobb ellentmondás benned van, és erre Flanell nagyon jól rávilágított. Te sem tartoztál a kimagaslóan sokat offolók közé, mégis te lázadtál a legjobban egy egyszerű kérés miatt. Olyan kérés miatt amiket már mások is kértek. kb.2 éve már egyszer túlestünk ezen, akkor is kértem, ugyan ezt (mert előtte engem rendre UTASÍTOTTAK), Volt aki teljesítette a kérést, és jól megvoltunk mindkét topicban (nem derortáltam őket) és volt aki nem, mint Crys, de felfogta naggyából és a saját módján de legalább megpróbált tenni valamit. Kérés után jon az intézkedés? Olvass már vissza hogy kit milyen intészkedés ért az elmúlt években!
Szóval hülyeségeket beszélsz, szövegértelmezési problémád van, és ezzel saját magad vezeted fére.