rat2001 Creative Commons License 2012.06.11 0 0 5244

Mea Culpa mea maxima culpa!

Igaz! Bocsánat Csabi!

Máris javítom a névsort és újra az egész. Úgysem lehet elégszer leírni.

Robi

Férfi létemre bevallom könnyet csalt a szemembe, ahogyan írtál ezekről a "fantasztikus emberekről" Igen, aki csak egy sort is olvasott tőlük, szerintem pont ugyanúgy érez mint te.

Nem lebecsülve a mai kommersznek kikiáltott, de rengeteg munkával készült fantasztikus filmeket sem, be kell ismerni, hogy a csilivili filmek mellett, bizony az alapokat megteremtő, nagy klasszikusok, agybizsergető szellemi sziporkázása jottányit sem marad el sőt.

Én csak úgy hívom ezeket a műveket, hogy "szellemi sci-fi" ugyanis nélkülözik a mozis hátteret, viszont megmozgatják az agyat, és az olvasó belső világával kiegészítve alkotnak olyan elképesztő és elgondolkodtató káprázatos világot, amilyen például a Solaris emelkedett muzsikája is.

Igen egyetértek EZEK AZ EMBEREK NEM HALTAK MEG, NEM HALNAK MEG SOHASEM!

Viszont, Robi tudnod kell, hogy a felsorolás ma még láthatatlan, de már réges régen bevésett, és végérvényesen kitörölhetetlen betűi között van még egy név amit mi rajongók - és bizton állíthatom nem vagyok egyedül - már látunk:

SOLARIS

Tessék tehát vigyázni magatokra, mert itt fogtok nekünk muzsikálni mindörökké ti mind:

Erdész Róbert

Cziglán István

Bogdán Csaba

Kollár Attila

Gömör László

Pócs Tamás

Kisszabó Gábor

Rausch Ferenc

Tóth Vilmos

Seres Attila

Előzmény: erdészróbert (5243)