Mea Culpa mea maxima culpa!
Igaz! Bocsánat Csabi!
Máris javítom a névsort és újra az egész. Úgysem lehet elégszer leírni.
Robi
Férfi létemre bevallom könnyet csalt a szemembe, ahogyan írtál ezekről a "fantasztikus emberekről" Igen, aki csak egy sort is olvasott tőlük, szerintem pont ugyanúgy érez mint te.
Nem lebecsülve a mai kommersznek kikiáltott, de rengeteg munkával készült fantasztikus filmeket sem, be kell ismerni, hogy a csilivili filmek mellett, bizony az alapokat megteremtő, nagy klasszikusok, agybizsergető szellemi sziporkázása jottányit sem marad el sőt.
Én csak úgy hívom ezeket a műveket, hogy "szellemi sci-fi" ugyanis nélkülözik a mozis hátteret, viszont megmozgatják az agyat, és az olvasó belső világával kiegészítve alkotnak olyan elképesztő és elgondolkodtató káprázatos világot, amilyen például a Solaris emelkedett muzsikája is.
Igen egyetértek EZEK AZ EMBEREK NEM HALTAK MEG, NEM HALNAK MEG SOHASEM!
Viszont, Robi tudnod kell, hogy a felsorolás ma még láthatatlan, de már réges régen bevésett, és végérvényesen kitörölhetetlen betűi között van még egy név amit mi rajongók - és bizton állíthatom nem vagyok egyedül - már látunk:
SOLARIS
Tessék tehát vigyázni magatokra, mert itt fogtok nekünk muzsikálni mindörökké ti mind:
Erdész Róbert
Cziglán István
Bogdán Csaba
Kollár Attila
Gömör László
Pócs Tamás
Kisszabó Gábor
Rausch Ferenc
Tóth Vilmos
Seres Attila