gergerg Creative Commons License 2012.06.11 0 0 1998

Nézd, semmi ellentmondás nincs. Itt igazából a kertnek nincs helye, és ezt hangsúlyoztam is a topic megnyitásakor. Ide csak csevegni jártunk, arról ami nem fért a veteményesbe. Most is csak ezt kértem. Nem volt sok off, mert vegyük példának a répasavanyítást, tegyük fel nem off. Mégis csetelés jelleggel ment a diskura, közben meg egy kezdő kertész villanyszerelő válaszolt 3 kertészeti kérdés egyikére. A nagyérdemű meg savanyított. Na pont az ilyeneket kértem, hangsúlyozom hogy kértem, hogy hozzatok ide és itt beszélhettek hogy meg van-e már a csülök hozzaá vagy nincs. Ez kimondottan az a pár házikerthez kapcsolódó topic kocsmájának készült, nem akar semilyen szerepet átvenni. Itt az lenne off ha véletlenül kert kerülne szóba.

De hogy min gurultam be? Hát elmondom. Láttam hogy egy olyan társaság kezdett összeverődni, részben újakból, akik nagyon hajlamosak a csevegésre. Aminek a hártányát már remélem nem kell megint elmondanom. Ezért megkértem, hangsúlyozom hogy megkértem, a társaságot hogy ha olyan témájuk akad ami nem kapcsolódik szorosan a kerthez és hosszan fog tartani, akkor jöjjenek ide. Erre mi történt, semmi. Én nem szóltam volna többet, de tommm megtette azzal hogy "lentebb gergerg kért valamit" Na erre már rá is ugrott egy lángelme, hogy ilyet nem kérhet senki. (később azzal vádolt hogy én akarok dirigálni, ja a kérés az dirigálás, de megszabni hogy ki mit kérhet az nem).

Ezután próbáltam tisztázni, ami neki szemlátomás nem tetszett. Kinevezett topic rendőrnek stb. és sérelmezte hogy ő csk 1 off hozzászólást alkotott, miért kell egyből pattogni, pedig legalább 4 szer írtam le hogy nem a 3 off ról van szó, de eddigre már teljesen elvesztette a pali az itélőképességét. Nem csodálkoznék ha iszogatott volna közben. Ezután jött Flanell, aki igyekezett mellémállni és elmondani hogy nem kértem semmi ördögit. Erre az úriember azt mondta Flanellnak hogy "tudd hogy kit védesz" ( Flanellal többször találkoztunk személyesen, cseréltünk is , szóval szerintem nagyon jól tudta hogy ki mellett érvelt. Na és akkor el kezdett rólam linkelgetni hozzászólásokat, amivel lejárathat. Gondolta ő. Csak pont ezért érzem úgy hogy be volt töltögetve a mester mert amiket belinkelt nem volt semmi. Egyszer intézkedést kértem egy illető ellen aki a szilvafa topicban nekem esett ismeretlenül. Megnéztem a hozzászólásait, láttam hogy minden hol ezt csinálja, és kértem érte a jutalmát. A másik link az meg az volt amiben kérdeztem a moderátort hogy milyen módon kerülhet be a veteményes topicleírásába a csevegő linkje. Gondoltam topicszavazást kér majd. Ennek sérelmezése azér fura, mer Flanellnak azzal érvelt hogy ez a topic nagyon el van dugva, tehát ez a megoldás lehetett volna, de neki ez már "mószerolás". A harmadik linkre már nem is emlékszem.  Közben elhangzott a nem fog hiányozni/ vagy nincs rá szükségünk, meg hogy ahogy jött úgy megy. Szóval egy kérést a személyeskedig görgetett. Próbáltam e-mailban meggyőzni, nem vette a fáradtságot válaszolni. A másik ami miatt nem fogok írni a veteményesbe, hogy csak egyetlen egy ember volt ott aki megpóbálta megértetni vele amit önmagától nem tudott. A harmadik, hogy voltak akik egyet is értettek vele. Szóval olvasni fogom, de írni nem fogok.

Akik valamilyen formában, akár itt is mellém álltak azoknak nagyon szépen köszönöm!